Stella de Swart…nieuwe ambassadeur van Positive Minds

Met haar boek “Armoede krijg je gratis” is Stella de Swart voor sommigen van jullie geen onbekende. In het boek vertelt ze haar verhaal hoe ze van een gelukkig leven en een succesvolle carrière in de financiële problemen komt. De strijd tegen de bureaucratie duurt jaren, waarbij ze ten strijde trekt om er het beste van te maken voor haar twee kinderen. Met haar boek doorbreekt ze het taboe rondom armoede. Door verhaal als alleenstaande moeder te delen, gaf ze afgelopen jaren armoede een gezicht. 

Stella pleit ervoor dat kinderen vanaf groep 7-8 en in de brugklas meer financiële educatie krijgen, maar ook dat er meer ruimte is voor dialoog over armoede. En dat is ook wat wij als stichting als doel hebben: met onze leskist het onderwerp armoede op een laagdrempelige en toegankelijke manier met kinderen bespreekbaar te maken.

We voelen ons vereerd en heel blij dat Stella onze ambassadeur wil zijn en op meer plekken het belang van het bespreekbaar maken van armoede met kinderen wil onderstrepen.

Welkom Stella!