We hebben jouw steun nodig tijdens de Rabobank Clubkas Campagne! Stem op Positive-Minds en help ons een verschil te maken in de gemeenschap.

Stem op Positive-Minds tijdens de Rabobank Clubkas Campagne!

Eén keer per jaar is er de actie Rabo ClubSupport. Hierbij investeert de Rabobank Regio Den Haag in lokale stichtingen, clubs en verenigingen. Door online te stemmen bepalen jij als lid van de Rabobank e.o. de hoogte van het bedrag dat elk van de deelnemende stichtingen krijgt. Stem dus op ons! De stemperiode loopt vanaf 4 t/m 26 september 2023.

Sluit je aan bij Positive Minds en help ons impact te maken op lange termijn. Samen kunnen we het gesprek over armoede starten en een betere toekomst creëren voor alle kinderen, ongeacht hun financiële achtergrond.

Onze stichting:

Impact op lange termijn: Start het gesprek over armoede met onze leskist

Bij Positive Minds streven we naar impact op lange termijn. We geloven dat verandering begint met bewustwording en begrip. Daarom hebben we onze leskist ontwikkeld om het gesprek over armoede op gang te brengen.

Wat gaan we doen?

Stichting Positive Minds wil de communicatie over de leskist gericht op scholen professionaliseren. Dit willen we doen met een filmpje waarin de werkwijze van het project Leskist Kansrijk – doorbreek de cirkel van armoede aan de leerkrachten wordt uitgelegd. Ook het belang van de rol van leerkrachten (signaalfunctie) krijgt een plek. De film zal worden geplaatst op de site van www.positive-minds.nl.

Hoe kan je stemmen?

Stemmen doen je via de app of in je online bankomgeving. Je kan alleen op ons stemmen als je klant (lid) bent van de Rabobank regio Den Haag e.o.

Ieder lid kiest drie clubs. Eén weet je dus al 😉 Roep daarom alle familie, vrienden en kennissen op (met een rabo-account) en vraag ze of zij op onze stichting willen stemmen!

Meer weten? https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Ben je nog geen lid van de bank?

Klanten kunnen eenvoudig en gratis lid worden van de bank, zodat ze hun stem uit mogen brengen. In de Rabo App kan je zien of je al lid bent. Nog geen lid? In de App kan je heel gemakkelijk het lidmaatschap aanvragen (Zelf regelen, Profiel, Contactgegevens wijzigen).

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

 

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

 

We willen u alvast bedanken voor u steun en betrokkenheid bij Stichting Positive Minds.