Ambassadeur Tineke Serlie

Maak kennis met onze Ambassadeur: Tineke Serlie

In mijn dagelijks leven ben ik partner bij The Executive Network (TEN), gespecialiseerd in de Zorg & Publieke sector. Hier draag ik met enthousiasme bij aan het plaatsen van impactvolle bestuurders en toezichthouders binnen zorgorganisaties en het bredere publieke domein.

Waarom Positive Minds? Ik ben een trotse ambassadeur van Positive Minds vanwege het prachtige initiatief om concreet iets te doen aan de maatschappelijke uitdaging van armoede. Deze kwestie verdient niet alleen nu, maar ook in de toekomst steeds meer aandacht.

Ambassadeurschap: Voor mij draait ambassadeurschap om het vergroten van bewustzijn over armoede en het normaliseren van gesprekken hierover. Dit vormt de basis om oorzaken te doorgronden en oplossingen te vinden, vooral voor kinderen. Een tastbaar voorbeeld hiervan is de beschikbare leskist voor alle scholen in Nederland. Bovendien wil ik mijn netwerk inzetten om nieuwe initiatieven voor Positive Minds te bedenken en te ondersteunen.

Belangrijkste levensles: Aan kinderen die in armoede opgroeien, wil ik graag deze waardevolle les doorgeven: durf hulp te vragen als verdriet ontstaat door omstandigheden waar je geen invloed op hebt. Geloof in jezelf en maak keuzes die jouw toekomst bepalen. Die keuzes hangen niet af van bezittingen, maar van wie je bent en wat je kunt bereiken